CHP Küçükkuyu Belde binası önünde düzenlenen etkinlikte aday adaylığını açıklayan Muttalip Gürel’e büyük bir sevgi gösterisi yapıldı. Burada kendisini destekleyenlere açıklama yapan Küçükkuyu Belediye Başkan aday adayı Gürel, “Cennetten bir köşe olan Küçükkuyumuzu daha iyi hale getirmek vatandaşlarımızın hakkı olan hizmetleri layıkıyla yerine getirmek için Atatürk’ün partisi CHP’den Aday adayı oldum” dedi.

Küçükkuyu halkının rahatı ve konforu için birçok projesi olduğunu bunları da zamanla açıklayacağını belirten Gürel gittiği her ortamda tam destek ve “Halkın Partisi Halkın Adayı Muttalip Gürel” sloganıyla karşılanıyor.

 

MUTTALİP GÜREL KİMDİR

A.Muttalip Gürel, 1984 yılında Edremit'te dünyaya gelmiş olup, Küçükuyu kökenli saygın bir ailenin ikinci çocuğudur. İlk ve orta öğrenimini Küçükkuyu'da tamamladıktan sonra, lise eğitimini İzmir Özel Türk Koleji'nde almış ve akademik kariyerine Dokuz Eylül Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nde devam ederek sonlandırmıştır. Evli ve iki çocuk babası olarak aile hayatını Küçükkuyu’da sürdürmektedir.

2008 yılından itibaren, Gürel ailesinin işlettiği şirkette yönetici pozisyonunda başarılı bir şekilde görev yapmaktadır, bu süre zarfında iş dünyasında edindiği deneyimlerle firma başarı grafiğini artırmıştır.

Haber Merkezi