AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Cumhur İttifakının Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu ve Belediye Meclisi adaylarıyla bir araya geldiği kahvaltıda yaptığı konuşmada, belediye meclis üyeliğinin parasız pulsuz yapılan, her türlü eleştiriye katlanarak yürütülen bir görev olduğunu, bunun da görevin kıymetini ikiye, üçe katladığını dile getirdi.

 

Belediye meclisi adaylarına seçim sürecinde başarılar dileyen Gider, sözlerine şöyle devam etti:

“Önümüzde zorlu bir süreç var. Zorlu sürecin ardından yeniden yapılanması ve dizayn edilmesi gereken bir şehrin zor işleri var. Bunları Jülide hanımın liderliğinde, başkanlığında hep birlikte yürüteceksiniz. Bu anlamda da zorlu bir süreç bekliyor. Allah hepinize güç, sabır, kuvvet versin. Bunlar zor, meşakkatli olduğu ve fedakarlık istediği kadar da keyifli ve gurur verici işlerdir. Çünkü insanların sizi takdir etmiş olması, insanların sizden yardım talep etmiş olması gurur verici işlerdir.”

 

Önümüzdeki haftadan itibaren adaylarla yoğun bir seçim mesaisinde bulunacaklarını belirten Gider, “Çanakkale’nin sokaklarını, meydanlarını, köylerini hep beraber gezeceğiz. Çünkü Çanakkale’deki seçim sadece Çanakkale merkezde kazanılacak bir seçim değil. İlçelerde de bulunan oy potansiyeli yüksek, köylerde de yüksek. Dolayısıyla topyekun bir seçim yaşayacağız. İnanıyorum ki zaferle sonuçlanacak bir seçim olacak.  Siz de bunun gururunu yaşayan ekip olacaksınız.” diye konuştu.

 

Haber Merkezi