Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasinda 5 Mayis Pazar günü Galatasaray ile Beşiktaş, Türk Telekom Stadyumu'nda karşi karşiya gelecek. Şampiyonluk yarişinda olan iki takim için bu maçta golcüler önemli rol oynayacak. Derbide devre arasinda sari-kirmizililarin Kasimpaşa'dan transfer ettigi Senegalli futbolcu Mbaye Diagne ile Trabzonspor'dan siyah-beyazlilara katilan Burak Yilmaz karşi karşiya gelecek.

Ikinci yarida Burak daha fazla atti
Mbaye Diagne bu sezon Süper Lig'de 26 maçta görev aldi. Diagne, Kasimpaşa'da 17 maçta 20, Galatasaray'da da 9 maçta 8 gol kaydetti. Burak Yilmaz ise ligde 19 müsabakada sahaya çikti. Burak, Trabzonspor'da 7 karşilaşmada 5 gol, Beşiktaş'ta ise 12 maçta 11 kez rakip fileleri havalandirdi.
Ligde Diagne 28 golle krallik yarişinda zirvede yer alirken, Burak ise 16 golle ikinci sirada bulunuyor.  Galatasaray'da ayrica Henry Onyekuru 12, Sofiane Feghouli 7 ve Younes Belhanda 4 kez gol sevinci yaşadi. Beşiktaş'ta ise Adem Ljajic 8, Mustafa Pektemek ile Güven Yalçin da 5'er kez rakip fileleri havalandirdi.  


Kaynak: İHA