Kestanbol Et Lokantasında düzenlenen iftar programına; Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hüseyin Şevik, Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Yeni Başkanı Koray Özcan, yönetim kurulu üyeleri, turizmciler ve otel sahipleri katıldı.

 

İftar öncesi turizmcilerle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.

 

Akşam ezanının okunmasının ardından Vali İlhami Aktaş, turizmcilerle birlikte oruç açtı.

 

Turizmcilerin görüş ve önerilerini dile getirdiği iftar programında Vali İlhami Aktaş, ilimizin turizm potansiyelinin yükseltilmesi ve daha etkin tanıtılması için emek harcayan Çanakkaleli turizmcilere teşekkür ederek, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayıp, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

 

Vali İlhami Aktaş, iftar programını düzenleyen Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Yeni Başkanı Koray Özcan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Yeni Başkanı Koray Özcan ve yönetim kurulu üyeleri iftar programına katılımları ve Çanakkale turizmine sağladıkları katkılardan dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler.

Kaynak: Valilik