Esenler Mahallesi Barış Caddesi'nde gerçekleşen açılışa CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yoğun kalabalıktan ötürü mitinge dönüşen açılışta konuşan Erkek, Esenler Mahallesi için yapacakları projeleri paylaştı. Çanakkale'yi korumaya devam edeceklerini vurgulayan Erkek, şunları söyledi

 

Çok değerli hemşehrilerimiz ile beraberiz. Esenler'de seçim büromuzu açıyoruz ve kalabalıktan dolayı bir mitinge dönüşmüş. Hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Yerel seçimler çocuklarımızın, gençlerimizin hepimizin geleceği için çok önemli. Biz bu kentte, kimliği, görüşü, inancı ne olursa olsun kardeşçe yaşamaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Hiç bir ayrımcılık yapmayacağız. Bizim için demokrasinin öznesi insandır.

 

ESENLERE KENT PARK VE EKOLOJİK KREŞ

 

Projeler her dönem yapılır, bizde yapacağız. Esenler'e 75 dönüm Kent Park ve Ekolojik Kreş yapacağız. Ailelerimizin hizmetine sunacağız. Bunun için sosyal belediyecilik çok önemli.

 

ÇANAKKALE'DE RANTA, TALANA ASLA MÜSADE ETMEYECEĞİZ

 

Biz birileri gibi deprem toplanma alanlarını, yeşil alanları imara açmayacağız. Sahillerin yapılaşmaya açılmasına izin vermeyeceğiz. Bu şehirde ranta, talana asla müsaade etmeyeceğiz. Çanakkale'yi korumaya devam edeceğiz.

 

Haber merkezi