Çanakkale Belediyesi tarafından, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırlanan “Cumhuriyetin Yüzü Sensin” isimli video çalışması için Çanakkale Belediyesi çalışanları ve yöneticileri, Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılında hizmet vermeye başlayan Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi Meydanında bir araya geldi.

 

Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu için kırmızı-beyaz kıyafetlerin tercih edildiği bu anlamlı video çalışması, Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi Meydanında yer alan ve 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 15.00'te tüm kentlilerimiz ile birlikte açılışı yapılacak olan Atatürk Heykeli önünde gerçekleştirildi.

 

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırlanan video, hazırlıkların tamamlanmasının ardından Belediyemizin sosyal medya hesaplarından ve belediyemiz web sitesi üzerinden kentlilerimizle paylaşılacak.

 

Çalışmalar kapsamında ayrıca, Yeşil Yerel Yönetim Binasının iç kısmı da Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak Atatürk posterleri, Türk Bayrakları ve kırmızı-beyaz renkli balonlarla donatıldı. Hizmet almaya gelen kentlilerimiz ile Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşayabilmek adına yapılan düzenlemeler de kentlilerimizden büyük beğeni aldı.

 

Düzenlemelerin yapıldığı alanda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına hatıra fotoğrafı çekimi de gerçekleştirildi.

 

 

Haber merkezi