İlk olarak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımında gelinen son durum hakkında Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ’dan bilgi aldı.
 
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yeni hizmet binası yapım çalışmalarında emeği geçen herkese kolaylıklar dileyen Vali İlhami Aktaş, Çanakkale’mize hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Ardından Tarım ve Orman İl Müdürlüğü hizmet birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, personele çalışmalarında başarılar diledi.
 
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü incelemelerinin sonrasında Vali İlhami Aktaş, Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden Gazi Ortaokulu inşaat alanında incelemelerde bulundu.
 
Gazi Ortaokulunun yapımında gelinen son durum hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin’den bilgi alan Vali İlhami Aktaş, Gazi Ortaokulunun yapım çalışmalarında emeği geçen herkese kolaylıklar dileyerek, Çanakkale’mize hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Haber Merkezi