Geleneksel Seramik Bayramı ve 66. Kuruluş Yıl Dönümümü kutlamaları 26 Temmuz Çarşamba günü Çan’da spor müsabakaları ve yüzme finalleriyle başlayacak. Daha sonra Geleneksel Seramik Bayramı Mevlidi ile devam edecek. Seramik Bayramı klasiği olan sünnet töreni ile 5, 10, 15, 20’nci yıllarını geçiren çalışanların onurlandırılacağı Kıdem Ödül Töreni ile devam edecek program, halk oyunları ve konser ile tamamlanacak.

27 Temmuz Perşembe günü ise program; 66. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı Kutlama Töreni ile başlayacak; 25, 30, 35, 40 ve 45. yıllarını geçiren çalışanların onurlandırılacağı Kıdem Ödül töreni ve Granit Slab Fabrikası Açılış Töreni ile devam edecek.

Ayrıca bu sene 27 Temmuz töreninde farklı bir heyecana daha ortak olunacak. İlk kurulan şirket olan ve grubun nüvesini oluşturan Kaleseramik’in İstanbul’da gerçekleşecek halka arz gong törenine de canlı yayından bağlanarak bu özel ana katılımcılar hep beraber tanıklık edecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un da katılmaları beklenen törende, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve il, ilçe protokolünün önemli isimleri de yer alacak.


Kaynak: Haber Merkezi