Online tercüme hizmeti ile evinizden ya da işyerinizden çıkmadan, ihtiyacınız olan noter onaylı pasaport tercümesinden ölüm belgesi tercümesine, nikah tercümanlığından, iş bağlantılarınız için pazar arayışına kadar birçok konuda çeviri ve danışmanlık hizmeti almanız mümkün. Adıgün Çeviri ve Danışmanlık Şirketi; ticari ve turizm faaliyetlerinden, nikah işlemlerine, akademik toplantılardan, eğitim faaliyetlerine birçok alanda ihtiyaç duyulan tercüme işlemleri ile aynı zamanda online hizmeti sunmaktadır.
 
Adıgün Çeviri ve Danışmanlık Şirketi kurucu ortağı Aladdin Bey, tüm çeviri ve danışmanlık hizmetleri için hem Türkiye’de hem de Rusya’da ofislerinin bulunduğunu ancak ofise gelemeyecek müşteriler için de süreçlere hız kazandırmak adına online hizmet verdiklerini belirtti.
 
Çeviri ve danışmanlık hizmeti alırken dikkat edilmesi gerekenleri de anlatan Aladdin Adıgün, tercüman kadrosunun yetkinliğine, firmanın referanslarına, resmi bir ticari unvanı olup olmadığına, firmanın kalite belgesine, çevirmenlerin belli bir alanda uzmanlaşıp uzmanlaşmadığına mutlaka bakılması gerektiğini belirtti. 
 
Güvenilir hizmet için oldukça önemli olan bu hususlar göz önüne alındığında Adıgün Çeviri Ofisi, Türkiye’den Rusya’ya uzanan hizmet ağı ve tecrübeli kadrosuyla adını duyuruyor. Çanakkale’de bulunan noter yeminli tercüme bürosu, “Nerede olursanız olun, daima yanınızdayız.” mesajıyla iddiasını ortaya koyuyor. Bu mesajda aslında firmanın online olarak yani çevrim içi hizmet vermesi saklı. Teknolojik imkanları müşterisi lehine kullanan firma, hizmet alan kişilere zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. WhatsApp ve Telegram hatlarından belgeleri kabul ediyor, web sayfası üzerinden doldurulan sipariş formu ile hareket geçiyor ve noter tasdikli çevirileri anında hazırlıyor.

Dünyanın neresinde olursanız olun ihtiyaç duyduğunuz çeviri ve danışmanlık hizmetine uygun bir çözüm önerisi geliştiren tercüme ofisi, aynı günde Türkiye için ücretsiz olmakla beraber dünyanın her yerine belgelerinizi kargo ile ulaştırıyor.
 
Firmanın; Almanca, Arapça, Azerice, Bulgarca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, Macarca, Kazakça, İtalyanca, Rusça, İbranice başta olmak üzere her dilde çeviri hizmeti bulunuyor. Zaten firmanın kurucularından tercümanına hepsinin birkaç dile hakimiyeti ana dil seviyesinde… Donanımlı ve uzman bir kadroyla ile hizmet veren Adıgün Çeviri ve Danışmanlık’ın resmî kurumlarda yemin zaptı olan noter, tapu ve adliye ekipleri bulunuyor. Bu ekipler sayesinde tüm iş süreçleri hız kazanıyor.

Pasaport, doğum belgesi, bekarlık belgesi, diploma, nüfus kayıt örneği, evlilik cüzdanı, sürücü belgesi, sabıka kaydı, ölüm belgesi, sağlık raporu, vekaletname, sözleşme, mahkeme kararı ve Apostil gibi resmî belgelerin çeviri sürecini titizlikle yürüten firma, yeminli ve noter onaylı tercüme, Apostil tasdik şerhi, yazılı-sözlü tercüme, nikah tercümanlığı, yeminli tercüman refakat hizmeti de sunuyor.  
 
TERCÜMEDEKİ BAŞARIDAN TİCARİ DANIŞMANLIĞA KALİTE YOLCULUĞU
 
Tercüme hizmetindeki güven ve kalitesi ile başarı grafiğini günden güne yükselten çeviri ofisi, ticari danışmanlıkta da en çok tercih edilen firmalar arasında yer alıyor.  Firmanın, başta Rusya ve Ukrayna olmak üzere, Azerbaycan, Belarus, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova gibi Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) üyesi ülkelerin mevzuatına hakimiyeti iş dünyasına büyük kolaylık sağlıyor.
Bu ülkelere ihracat, ithalat, pazar araştırması yapmak, ürün temin etmek, iş gezisi düzenlemek ya da web sayfalarını iş yaptığı ülkeye uyarlamak isteyenler Adıgün Çeviri ve Danışmanlık’ın kapısını çalıyor.

Ticari faaliyetler için yurt dışında köprü görevi üstlenen çeviri ofisi, tercüme ve danışmanlık hizmetlerine ilişkin bilgi almak isteyenlere bir telefon uzaklığında duruyor. Ayrıca Türk misafirperverliğini kendine ilke edinen firma, yerli ve yabancı herkes için Çanakkale Nusret Kutlu İş Hanı’ndaki çalışma ofisinin kapısını da daima açık tutuyor.