Esra Erol’dan evlilik programlarının sonu geliyor haberlerine yanıt geldi. Canlı yayında açıklama yapan ve sezon sonunda artık bu mesleği yapmayacağını ima eden Esra Erol şunları söyledi; “Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam.”
Esra Erol’un bu konuşmayı yaparken sesinin titrediği ve gözyaşlarını tutmakta zorlandığı dikkat çekti.
HER ŞEY KURGU İDDİALARINA YANIT
Çıkan söylentileri kimlerin yaydığını bildiğini ifade eden Esra Erol, birkaç gün önce programdaki her şeyin kurgu olduğunu iddia eden eski adayın sözlerine "Evet burada yaşanan her şey kurgu, sen de kurgusun, senin yaşadıkların da kurgu, 64 çocuğu da ben doğurdum. Ne diyeyim artık.” sözleriyle yanıt vermişti.
Hükümetten evlilik programı açıklaması
Kendilerinin de çok yakından takip ettiği bir konu olduğunu ifade eden Numan Kurtulmuş evlilik programlarıyla ilgili, “Üzülerek izlediğimiz bir alan. Bu bizim örfümüze, geleneğimize, inançlarımıza, Türk aile yapısına, Anadolu topraklarının kültürüne uygun olmayan şeylerdir. Zaman zaman bize de ulaşan hiçbir şekilde kabul edilemeyecek sözlerin, davranışların sergilendiği bir takım evlilik programları.Neymiş efendim reytingi çok yüksek ve dolayısıyla reklam gelirleri de çok yüksek. Olmaz olsun böyle reklam gelirleri. Aile müessesini ortadan kaldıracak, ulviyetini, kutsiyetini ortadan kaldıracak son derece acayip programlar var" ifadelerine yer vermişti.


Kaynak: İHA