Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Milletimizin sandıkta ortaya koyduğu irade, başımızın tacıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; milletimiz için, Türkiye Yüzyılı için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Bakan Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mahallî İdareler Seçimlerinin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diledi. Açıklamasında, “Milletimizin sandıkta ortaya koyduğu irade, başımızın tacıdır.” diyen Bakan Özhaseki, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; milletimiz için, Türkiye Yüzyılı için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

“KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRECEĞİZ”

 

İstanbul başta olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirten Bakan Mehmet Özhaseki,  “Şehirlerimizi afetlere karşı dirençli hâle getirmek için İstanbul başta olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bununla birlikte deprem bölgesinin inşa ve ihya çalışmalarına durup dinlenmeden devam edecek; çevre yatırımlarımızı, iklim değişikliğiyle mücadele projelerimizi kararlılıkla hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu; cennet vatanımızın her bir köşesinin, illerimizin, ilçelerimizin imarı yine önceliğimiz olacak; gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışacağız.” dedi.

 

Kaynak: Bakanlık