Deniz Polis Evinde düzenlenen İftar programına Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş’ın yanı sıra; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu, İl Müdür Yardımcıları Harun HAZIR, Elif Yaman, Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, Küçükkuyu Hamiyet Feridun Sözen Huzurevi Sakinleri, Edirne Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, yaşlı bakım merkezi sakinleri,  saygı değer yaşlılarımız ve kurum çalışanları katıldı.

 

İftar öncesinde saygıdeğer yaşlılarımızla bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, büyüklerimizin istek ve arzularını dinleyip, hayırlı ramazanlar dileklerinde bulunarak Yaşlılara Saygı Haftasını kutladı.     

    

Akşam ezanının okunmasının ardından Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, kıymetli yaşlılarımızla birlikte oruç açtı.

 

Edirne ilinden Çanakkale gezisine gelen kıymetli yaşlılarımızla da yakından ilgilenen Vali İlhami Aktaş,  büyüklerimizi Çanakkale’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Ramazan’da tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunan Vali İlhami Aktaş, yaşlılara sağlıklı ve huzur dolu bir ömür geçirmeleri dileğinde bulundu.

 

Kaynak: valilik