AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, partisinin geçmiş dönemde görev yapmış isimleriyle iftarda bir araya geldi. Biga’nın eski belediye başkanı Mehmet Özkan’dan, Hüseyin Şenoğlu’na ve Biga’da 3 belediyeyi de kazanan geçmiş dönem ilçe başkanı Ahmet Şahin’e kadar onlarca ismin katıldığı iftarda, tüm isimler Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a destek açıklaması yaptı.

 

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti Biga Teşkilatı’nda önemli bir gelişme yaşandı. AK Parti’nin Çanakkale’deki tek milletvekili olan Ayhan Gider, geçmiş dönemde partisinde görev yapmış olan isimlerle buluştu. Ahmet Şahin’den Hüseyin Şenoğlu’na, Mehmet Özkan’dan Engin Tanrıkulu’na kadar, geçmiş dönemde partide emeği olan onlarca isimle buluşan Ayhan Gider, bugüne dek verdikleri emek için her bir katılımcıya teşekkür etti.

 

“GİDİLECEK UZUN BİR YOLUMUZ VAR”

 

Gider, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi; “Bugüne dek verdikleri emeklerle, AK Parti’nin elde ettiği zaferlerde büyük katkılarda bulunmuş olan geçmiş dönem yöneticilerimizle bir araya geldik. Görev ve pozisyonumuz ne olursa olsun; her koşulda görüşmekten, hem Türkiye hem AK Parti hem de Biga’yı konuşmaktan keyif aldığımız ve kendileriyle dost olmaktan büyük bir mutluluk duyduğum arkadaşlarımla son haftasına girdiğimiz seçim sürecini değerlendirdik. Dün olduğu gibi, bugün de ve yarın da yine omuz omuza vereceğimiz mücadeleler ve gidilecek uzun bir yolumuz var. Kendilerine ihtiyaç duyulduğunu hissettiklerinde, hiç düşünmeden yola çıkan ve elini taşın altına koymaktan yüksünmeyen dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum”

 

“BÜLENT ERDOĞAN’IN ARKASINDAYIZ”

 

İftar sonrasında Ayhan Gider’le sohbet eden isimler de, Biga’nın gelişiminin sürdürebilmesi için AK Parti döneminin devam etmesinin önemine değindiler. Bülent Erdoğan idaresindeki Biga Belediyesi’nin son 5 yılda önemli yatırımlara imza attığı vurgulayan isimler, bu süreçte de Bülent Erdoğan’ın yanında olacaklarını tekrar ifade ettiler. Toplantının katılımcıları arasında; Biga eski belediye başkanı Mehmet Özkan, geçmiş dönem ilçe başkanları Hüseyin Şenoğlu, Osman Ceylan, Ahmet Şahin, Hasan Sepici, geçmiş dönem gençlik kolları başkanları Furkan Sezer, Engin Tanrıkulu, Mücahit Sirkeci, belediye ve il genel meclislerinde görev yapmış olan Nazım Hikmet Keskiner, Saim Yılmaz’ın yanı sıra çok sayıda isim yer aldı.

 

Haber merkezi