Çanakkale Folklor Araştırma Derneği Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selim Yazan, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’ya  pastalı doğum günü sürprizi yaptı. ÇOMÜ Öğretim Görevlisi Gökhan Bayram ise gerçekleştirdiği ziyarette Akıncı’nın yeni yaşını kutlayarak hediye takdim etti.

Bünyesinde 8 gazete, iki radyo, bir televizyon bir de dergi barındıran Boğaz Medya’nın Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, bugün yeni yaşına girdi. Akıncı’nın yeni yaş gününde dostları da ziyaret ederek yeni yaşını kutladılar. Çanakkale Folklor Araştırma Derneği Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selim Yazan’ da gerçekleştirdiği ziyaretinde, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanına Akıncıya  pastalı sürpriz yaptı. Dilek tutarak mumları üfleyen İsmet Akıncı, Selim Yazana sürpriz için teşekkür etti.

Boğaz Medya Yönetim Kurulu İsmet Akıncı’yı ziyaret edenler arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gökhan Bayram da yer aldı. Bayram, İsmet Akıncıyı ziyaret ederek hem yeni yaşını kutladı hem de hediyesini takdim etti.

Öte yandan Boğaz Medya Bünyesinde  faaliyeti devam eden Boğaz Gazetesi de 25’inci yayın hayatına girdi. Gün boyu Boğaz Medya Yönetim Kurulu İsmet Akıncı’yı ziyaret ederek doğum gününü kutlayan ziyaretçiler, ayrıca Boğaz gazetesinin de yeni yaşını kutladılar.
 


Kaynak: Haber Merkezi