Evlilik planları yaptığı Ceceli ile ortak dostu olan Ahmet Hulusi'nin tweet'ine yanıt yazan Selin İmer, sosyal medya sayfasından "Gerçeklerin er ya da geç açığa çıkmak gibi iyi bir huyu vardır" sözünü paylaşarak yuva yıkan kadın suçlamalarına da yanıt vermiş oldu.
İmer'in bu mesajına bir takipçisinin "Sizin gerçekleriniz toplumda ahlaksızlık olarak görünüyor. Bilmem farkında mısın?" yanıtını yazması dikkat çekti.
ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA NEDEN SİLDİ?
Duymayan Kalmasın'ın haberine göre özel hayatındaki kaos sonrası konser vetosuyla karşılaştığı öne sürülen Ceceli, geçen cuma "Nerede kalmıştık?" yorumuyla 10 konserlik liste yayınlamıştı. Boşanma sonrası ilk konserini yarın Düzce'de verecek olan Ceceli'nin bu listeyi sayfasından kaldırması saşırttı.
Öte yandan Ceceli, havalimanında da gazetecilerle karşılaşmamak için taktik yaptı ve Genel Havacılık'tan çıkış yaparak basını atlatmayı başardı.
İstanbul'a gelir gelmez oğlu Arın'la buluşan popçu, 3 ayrı açıdan çekilen pozunu paylaşarak şaşırttı.
Sosyal medyadan gelen olumsuz mesajlar yüzünden sayfasını yoruma kapatan şarkıcı, daha sonra ailesiyle bir araya gelip kendisi gibi aranjör olan kardeşi Sinan'ın doğum gününü kutladı.
akşam


Kaynak: Haber Merkezi